Inleiding Mobius en Maple T.A. (gratis)

Op deze dag maakt u kennis met alle aspecten van het zeer populaire technische digitale toetssysteem Maple T.A.. Ook leert u de mogelijkheden kennen van het nieuwe product Möbius. Möbius is een uitgebreide interactieve online cursusomgeving en kan gezien worden als uitbreiding op Maple T.A.. Tijdens de cursus krijgt u een login voor Maple T.A. en Möbius om uw eigen omgeving in te richten.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

Voor de middagpauze Maple T.A.:
1) Korte introductie van Maple T.A.. U verplaatst zich eerst in de rol van student die een digitale toets maakt. Op deze manier ervaart u de verschillende vraagtypes.
2) Vervolgens neemt u de rol over van de docent die de toetsresultaten analyseert in het grade book.
3) U leert de beginselen van het maken van een vraag, het uitwisselen van vragen met collega's en het beheren van uw vragenbank.
4) Hebt u eenmaal een aantal vragen, dan leert u een toets samenstellen met alle didactische instellingen die daarbij komen kijken.

Na de middagpauze:
1) Introductie van de extra mogelijkheden die Möbius biedt om een complete cursus te maken met les- én toetsmateriaal. U krijgt een demo van de opbouw van een les, samengesteld uit onderdelen en toetsvragen.
2) U leert verschillende aspecten van het maken van lesmateriaal op het scherm, zoals het toevoegen van plaatjes, filmpjes en slideshows.
3) Vervolgens stelt u zelf een les samen in Möbius waaraan u ook toetsmateriaal toevoegt.
4) Ten slotte leert u hoe u studenten kunt toevoegen aan uw omgeving.

Na deze dag kunt u al meteen aan de slag met uw eigen studenten!

locatie

Bijna al onze cursussen worden bij ons kantoor in Amsterdam gegeven. Mocht dat niet zo zijn, dan wordt dat vermeld bij de agenda hieronder.

dates

16 September 2019, 10.00-16.30

price

Gratis

by

René Debets

René Debets is langer dan 25 jaar docent wiskunde aan de Faculteit Economie aan de Hogeschool van Amsterdam, en heeft bij deze werkzaamheden ruime ervaring opgedaan met zowel Mobius Assessment als Courseware. Graag deelt hij deze kennis en Mobius materiaal!

All Mobius events:
16 September 2019 Inleiding Mobius en Maple T.A. (gratis) 10.00-16.30 subscribe
31 October 2019 2019 Mobius and Maple T.A. International User Summit 9.00-17.00 (2 days) in Delft subscribe